Livet mellom reiser

Det har gått litt tid nå fra vi kom hjem fra New York. Vi hadde en fantastisk reise og det er garantert ikke siste gang vi besøker «The Big Apple» – Peter ble omvendt – til tross for hans motvilje mot å dra til Trumpland.

Liver mellom reiser
New York

Vi fikk oppleve Thanks Giving paraden og Black Friday på Macy’s.

Livet mellom reiser
Thanks Giving Parade
Livet mellom reiser
Thanks Giving Parade

 

 

 

 

 

 

 

Thanks Giving var en kald dag. -6 grader og vind i New Yorks gater tvang oss innendørs. De fleste butikker på 5th Avenue var stengt. Vi endte derfor opp med å drikke varm sjokolade med krem i Trump Tower, et av de få stedene som var åpne.

Livet mellom reiser
Jul i Trump Tower

 

Siste kvelden i «the City that never sleeps» spiste vi burger på Hellstrøms favorittsted – Minetta Tavern.

Livet mellom reiser
Minetta Tavern

Det var også der Truls lærte seg å lage burger i programmet Truls a la Hellstrøm som gikk på NRK i høst. Miljøet var autentisk og varmt. Burgeren var bare OK, men det er mulig at det skyldtes at vi hadde spist oss lei på tung, amerikansk mat…?

Vi kommer tilbake til New York!

Nye reiser er bestilt

I tiden etter at vi kom hjem, har vi forberedt og feiret jul og nyttår.

Livet mellom reiser
Julefeiring på Fornebu

Resten av tiden har vi brukt på jobb. Det har vært lite fritid siden slutten av november. Men innimellom jobbing og ribbesteking har vi rukket å bestille vår neste reise. Denne gangen skal vi reise med mine foreldre. Mamma jobbet mange år i overførselsavdelingen i Kredittkassen. Hun overførte penger til hele verden, blant annet sendte hun ofte penger til et av verdens store finanssenter, Singapore, og har derfor lenge hatt et ønske om å komme dit. (Mon tro hun tror hun kan hente hjem noen av de pengene hun har overført…?) Og pappa har alltid vært en globetrotter, så han sier ikke nei til en reise!

Livet mellom reiser
Marina Bay

Nå har vi bestilt billetter til Singapore. Vi reiser i mai. På veien dit skal vi mellomlande i Dubai og tilbringe noen dager der. Begge stedene blir hyggelige gjensyn for oss. Vi var i Singapore i august i fjor og i Dubai i 2014.

Livet mellom reiser
Burj al Arab sett fra vannet

Det har tatt litt tid å velge hotell, men vi har en kompis som har bodd flere år i Dubai og han anbefalte Le Meredien Mina Seyahi Beach Resort & Marina, og vi fulgte selvfølgelig hans anbefaling. I Singapore skal vi bo på The Fullerton Hotel Singapore. Vi var innom det hotellet første gang vi var i Singapore, i 2015, og Peter bestemte seg for at der skulle vi bo en gang. Dermed valgte The Fullerton denne gangen. 

Som vi har nevnt tidligere, er vi ivrige poengsamlere, vi samler SAS Eurobonuspoeng. Nesten alt vi kjøper betaler vi enten med et SAS-kredittkort eller vi (les: jeg) handler i nettbutikker knyttet til Trumfbonus. Våre Trumfpoeng overføres automatisk til vår felles Eurobonuskonto og hver 50 kroner i opptjente Trumfpoeng gir 750 Eurobonuspoeng. Nå nylig hadde vi igjen nok poeng til en langreise. I november reiser vi derfor til Shanghai. Så da er både vår- og høstreisene bestilt, kun sommerferien gjenstår.

Reiselivsmessen

Vi tok en tur innom Reiselivsmessen på Telenor Arena forrige helg for å få inspirasjon til sommerens eventyr. Dessverre var messen svært amputert sammenliknet med fjorårets messe og mange av de reisearrangørene vi liker å besøke for inspirasjon uteble. Dog var vi innom standen til den indonesiske ambassaden.

Livet mellom reiser
Indonesiske flagg

Der hadde vi en lang prat med Herry Kostofani, som er ansvarlig for økonomiske og forretningsmessige  ved ambassaden. Vi måtte selvfølgelig fortelle om vår eventyrreise i Indonesia i fjor og Mr. Kostofani ga oss kortet sitt og vi la igjen vårt – Goldentrekkers.

Vi var på flere av reiselivsmessens foredrag. Vista Travel hadde en spennende presentasjon av en gruppereise til Iran. Vi ser ikke bort fra at Iran kan være et av våre reisemål i løpet av de neste par årene. Fantastiske byggverk og spennende gammel kultur.

Vi deltok også på et foredrag holdt av reisebyråene Asiaspesialisten AS og Kiwano Travel. De hadde spennende tanker om først og fremst å selge opplevelser og ikke flybilletter og hotell. Vi ga også dem vårt De tok kontakt med oss dagen etter messen for å høre om vi kan være interessert i å inngå et bloggsamarbeid med dem. Vi er klare for å utdype denne kontakten.

Livet mellom reiser
Vinter på Fornebu

9. og 10. februar er en ny reiselivsmesse – Utforsk Verden. Vi gleder oss allerede. Kanskje finner vi inspirasjon til årets sommerferie der.

Mye spennende som skjer på reisefronten nå. Det blir mange spennende timer foran Mac’en innen alle planer er lagt for 2019.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *