Jessie – en moderne kinesisk kvinne

Vi fant Jessie på Tripadvisor, da vi lette etter noen som kunne vise oss Beijing.

Hun driver sin egen guidevirksomhet og har foreløpig én ansatt. Hun jobber hardt og målrettet og er en selvstendig kvinne.

Jessie er yngst av seks søsken, født i en tid da det var forbudt å få flere enn ett barn i Kina. Hennes foreldre måtte betale straffeskatt for å kunne beholde henne og den ene broren, som er litt eldre, da de ble født.

Jessie
Jessie, en moderne kinesisk kvinne

Jessi’s far døde tidlig. Hennes mor måtte oppdra sine seks barn alene. Det var en tøff jobb for en enslig, fattig kvinne på landet i Kina, for 30 år siden.

I kjærlighet og takknemlighet til sin mor, tar Jessie henne med på årlige reiser rundt i Asia. Og moren, som aldri har vært utenfor Kina, eller oppe i et fly, før hun fylte 70 år, gleder seg over disse turene. Neste reise går til Bali.

Nå leter Jessie etter en mann. Unge kvinner i Kina kan tillate seg å være kresne når det gjelder å velge menn. Det første en kvinne spør om når hun treffer en mann (iflg. Jessie), er om han har en leilighet. Om ikke, er han ikke interessant. De har «råd» til å vente på «den rette». «Den rette» bør ha en god finansiell situasjon.

Jessie trenger ikke en mann som har leilighet, for hun har sin egen leilighet. Hennes mann skal være snill mot henne og dele noen av hennes interesser. Han skal reise med henne. Hun har en mulig kandidat i livet sitt nå. Og hun skal spare penger til en Mercedes Benz.

Vi ønsker Jessie lykke til og har stor tro på at hun vil nå sine mål.

Om du skal til Beijing, anbefaler vi å ta kontakt med henne på Tours by Jessie.