Årets eventyr nærmer seg

Årets eventyr
Bali 2013

Hvert år åpner det seg nye muligheter for å oppleve ett eventyr. Første januar deiser det inn 25 nye feriedager på feriekontoen, og med vissheten om at juni kommer med null i skattetrekk og noen tusenlapper ekstra i utbetaling, kan man planlegge sin egen drømmereise, sitt eget eventyr.

Årets eventyr
Klar for eventyr

Jeg elsker virkelig planleggingen, drømmene, prosessen med å «bli kjent med» et nytt reisemål. Inspirasjonen kommer via et TV-program, et reisemagasin, en film… Jeg har innsett at drømmer kan bli virkelige, man kan gjøre dem virkelige.

Årets eventyr
Politibil på Bali

Årets reisemål er Indonesia. Vi har vært i Indonesia før – på Bali. Denne gangen skal besøke flere av Indonesias 17.508 øyer, nærmere bestemt Borneo (eller Kalimantan som den indonesiske delen av Borneo heter), Java, Sulawesi og Bali. Vi tenkte at vi skulle ta en

Årets eventyr
Borneo 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

utflukt fra Bali til Lombok, men der har det vært to kraftige jordskjelv de siste to ukene, så vi får vurdere nærmere når vi er på Bali.

Når årets eventyr nå nærmer seg med stormskritt (fem dager igjen) og snart er blitt til virkelighet, må jeg ærlig innrømme at fantasien og drømmene får ny næring. Tankene går til neste ferie. Hva skal vi gjøre neste sommer?

Neste sommer

Jeg fikk omsider trumfet gjennom at vi MÅ ha en tur til New York. Vi kan ikke ha reist verden rundt uten å ha vært i New York. Vi drar dit i november. Peter holdt igjen lenge, men ga seg til slutt (jeg har vel mast i to år). Til gjengjeld

Åerets eventyr
Seiling

krever han at han skal bestemme neste års reisemål. Og hvor vil Peter? Jo han vil seile i Stillehavet, inspirert av den danske familien Erichsen, som seiler jorden rundt på tre år i serien Ekspedisjonen – Kurs mod fjerne kyster.  Vi kan ikke seile, og vi kan ikke reise jorden rundt. Men vi kan besøke noen av de stedene familien Erichsen besøkte, med hjelp av en som kan seile båten for oss.  Letingen starter. Fransk Polynesia? Vanuatu? Tahiti? Eller kanskje Hawaii? Tiden vil vise hva vi velger, og om det blir seiling.

Årets eventyr
Pakking

Det er jo bare fem dager igjen. Det er mye som skal med – både praktisk, lett og pent tøy. Kikkerter, kameraer, ladere, trekkingsko, pensko, hodelykter, regnponchoer,

Årets eventyr
På vei til regnskogen

Macen, sekker, parfymer, myggspray, malariatabletter, negllakk, pass, flybilletter, oversikt over reisen, utskrifter av hotellbestillinger… Nå må vi pakke!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *