Sommeren 2018

Sommeren nærmer seg…   På tide å vekke bloggen til live igjen.

Desto større grunn til å drømme seg bort til varme og sol og nye eventyr!

Sommeren 2014
Garden by the Bay, 2014

Sommerens flybilletter er bestilt. Vi (les: jeg ) dro til litt ekstra i år og bestilte premiumbilletter med Singapore Airlines – til nettopp Singapore! Vi reiser i august. Singapore er en fantastisk by og et flott utgangspunkt for reiser i Asia. Vi tenkte vi skulle avslutte ferien vår i Singapore, på et av byens fantastiske hotell, helst på Marina Bay Sands. Men før vi sjekker inn i Singapore, skal vi reise rundt i Indonesia 15-17 dager.  Vi er fremdeles på planleggingsstadiet. Vi har tatt kontakt med tre turoperatører, en britisk, en indonesisk og en norsk. Vi venter på svar fra den norske, Eastern Travel & Tours, som vi reiste med til India i 2014.

Og sommerens opplevelser blir…

sommeren 2018
Sepilok

Vi er i dialog med den indonesiske turoperatøren, Adventure Indonesia., og forslagene så langt er meget lovende og spennende! Det blir templer og vulkaner på Java, graver og stammer på Sulawesi, og orangutanger og annet dyreliv i Kalimantan, indonesisk Borneo. Det er jeg som trumfer igjennom orangutangene nok en gang. Det er ikke noen hemmelighet at jeg har en sterk fascinasjon for disse vakre, røde primatene (og andre aper).

Peter og jeg har to skjønne adoptivsønner på Borneo, Peanut i Sepilok i Sandakan på den malaysiske delen av Borneo, og Gito i Ketapang, West Kalimantan på den indonesiske delen av Borneo.

sommeren 2018Når eventyrene er over, tenkte vi å roe ned på en sandstrand på Bali i noen dager. Ikke for det, selv om vi har vært på Bali tidligere, er det mye vi ikke har sett, så noen utflukter blir det nok der også.

De siste dagene før vi skal fly hjem, sjekker vi inn på hotell i Singapore. Tror jeg skal skrive til Mira, vår filippinske venninne i Singapore, og fortelle at vi kommer. Hun har nok noen tips til oss.

Gjett om vi gleder oss til sommeren!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *